Sportmassage

Een sportmassage helpt bij het herstel van spieren en pijnklachten. Massagetherapie Pieters in Gouda is gespecialiseerd in het geven van sportmassages. Ook bij sportmassage ga ik uit van mijn behandelvisie. Daarin staat het zelfherstellend vermogen van het lichaam voorop. Als er sprake is van blessures en pijnklachten worden naast de massagetechnieken uit de sportmassage ook de behandel technieken uit de massagetherapie ingezet.

 

Sportmassage is geschikt voor sporters en niet-sporters.

 

Overigens is een sportmassage niet alleen voor sporters geschikt. Ook niet-sporters hebben profijt van een herstel bevorderende sportmassage! Bij onvoldoende of niet juist bewegen kunnen klachten ontstaan aan spieren en gewrichten. Met een sportmassage stimuleer ik het zenuwstelsel. Hierdoor ontspannen de spieren beter zodat spieren kunnen herstellen.

 

Er zijn 2 soorten sportmassages, activerende sportmassage en een herstelbevorderende sportmassage.

 

Activerende sportmassage

Train je voor een sportprestatie? Dan zorgt een activerende sportmassage voor de juiste spierspanning. Samen met een goede warming-up ben je beter in staat de sportprestatie te leveren en kun je blessures en spierpijn beter voorkomen.

 

Sportmassage Gouda Massagetherapie Pieters

 

Herstelbevorderende sportmassage

Heb je een sportprestatie geleverd? Dan helpt een herstelbevorderende sportmassage het vocht en afvalstoffen uit je spieren te krijgen. Zo herstellen je spieren, vermoeidheid en eventuele blessures sneller.

 

Sportmassage ook voor niet-sporters

Ook als niet-sporter heb je profijt van een sportmassage! Werkt u veel met de computer en heeft u last van pijnlijke nek- en schouderspieren? Dan is een sportmassage van nek, schouder en rug iets voor jou! Met verschillende massagetechnieken op sportmassage intensiteit pas ik mij aan op uw lichaam en geef ik extra aandacht aan uw pijnklachten. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van stijve spieren en makkelijker kunt bewegen.

 

sportmassage Gouda Massagetherapie Pieters

 

Bekijk hier mijn tarieven. Mocht je meer informatie willen, neem dan nu contact met mij op. Of maak nu een afspraak bij mij!

 

 

 

Laden...

Massagebon