Sportmassage

Een sportmassage helpt bij het herstel van spieren en pijnklachten. Ik ga daarbij uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Als er sprake is van blessures en pijnklachten zet ik naast de massagetechnieken uit de sportmassage ook de behandel technieken uit de massagetherapie in.

Er zijn 2 soorten sportmassages:

  • Activerende sportmassage Train je voor een sportprestatie? Dan zorgt een activerende sportmassage voor de juiste spierspanning. Samen met een goede warming-up ben je beter in staat de sportprestatie te leveren en kun je blessures en spierpijn beter voorkomen.
  • Herstelbevorderende sportmassage Heb je een sportprestatie geleverd? Dan helpt een herstelbevorderende sportmassage het vocht en afvalstoffen uit je spieren te krijgen. Zo herstellen je spieren, vermoeidheid en eventuele blessures sneller.

 

Sportmassage Gouda Massagetherapie Pieters

 

Voor sporters en niet-sporters
Ook als niet-sporter heb je profijt van een sportmassage. Bij onvoldoende of niet juist bewegen kunnen klachten ontstaan aan spieren en gewrichten. Met een sportmassage stimuleer ik het zenuwstelsel. Hierdoor ontspannen de spieren beter zodat spieren kunnen herstellen. Werk je veel met de computer en heb je last van pijnlijke nek- en schouderspieren? Dan is een sportmassage van nek, schouder en rug iets voor jou! Met verschillende massagetechnieken op sportmassage intensiteit pas ik mij aan op uw lichaam en geef ik extra aandacht aan uw pijnklachten. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van stijve spieren en makkelijker kunt bewegen.

 

sportmassage Gouda Massagetherapie Pieters

 

Massagebon