Nek-, schouder- en rugmassage

Stijve nek en vastzittende schouders? Na deze massage voelen jouw spieren weer soepel aan. Je beweegt weer klachtenvrij.

 

Stijve nek en vastzittende schouders

Spanningen, stress en emoties hebben invloed op je lichaam en kunnen zorgen voor een stijve nek en vastzittende schouders. De oorzaak is vaak een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of langere tijd over je eigen grenzen gaan. Als je deze pijnklachten verwaarloost of “als normaal” gaat beschouwen, kan het gebied waar je pijn hebt, gaan uitbreiden. De pijn straalt dan bijvoorbeeld uit naar je arm. Ook zullen er meer behandelingen nodig zijn om de klachten te verminderen. Blijf daarom niet met klachten rondlopen.

 

Stijve nek en vastzittende schouders? Na deze massage voelen jouw spieren weer soepel aan.

 

Volhouden tot het beter gaat is niet vol te houden

 

Behandeling

Bij de nek-, schouder- en rugmassage ga ik uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De basis van deze behandeling komt uit de massagetherapie. Met verschillende massagetechnieken breng ik het zenuwstelsel tot rust. Daardoor krijgen de spieren in het gebied van de nek en schouder een betere doorbloeding. De spieren zijn hierdoor beter in staat om te herstellen. De spieren voelen weer soepel aan en jij kunt weer vrijer bewegen.

 

Stijve nek en vastzittende schouders? Na deze massage voelen jouw spieren weer soepel aan.