Sportmassage

Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters. Een sportmassage helpt bij het herstel van spieren en pijnklachten. Ik ga daarbij uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Als er sprake is van blessures of pijnklachten zet ik naast de massagetechnieken uit de sportmassage ook de behandel technieken uit de massagetherapie in.


Presteren of herstellen? 

Train je voor een sportprestatie? Dan zorgt een activerende sportmassage voor de juiste spierspanning. Samen met een goede warming-up ben je beter in staat de sportprestatie te leveren en kun je blessures en spierpijn beter voorkomen. Heb je een sportprestatie geleverd? Dan helpt een herstelbevorderende sportmassage het vocht en afvalstoffen uit je spieren te krijgen. Zo herstellen je spieren, vermoeidheid en eventuele blessures sneller.

 

Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters.

 

Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters.

 

Voor sporters én niet-sporters

Ook als je geen top-sporter bent, heb je profijt van een sportmassage. Na een sportmassage geniet je van fitte, soepel spieren en optimaal herstel. Bij onvoldoende of niet juist bewegen kunnen klachten ontstaan aan spieren en gewrichten. Werk je veel met de computer en heb je last van pijnlijke nek- en schouderspieren? Dan is nek-, schouder- en rugmassage iets voor jou! Deze massage kan ook op sportintensiteit worden gegeven.

 

Behandeling

Met verschillende massagetechnieken op sportmassage-intensiteit stimuleer ik de spieren en bindweefsel. Met behandeltechnieken vanuit de massagetherapie stimuleer ik het zenuwstelsel. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en het omliggende weefsel, waardoor het lichaam optimaal kan herstellen. Met als resultaat: fitte en soepele spieren.

 

Regelmatig een sportmassage zorgt voor fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters. Informeer naar de mogelijkheden van een Rittenkaart met extra korting!

 

Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters.