Ontspanningsmassage

Even een moment geheel voor jezelf! In een prettige ruimte met rustige muziek en een heerlijke ontspanningsmassage waar je heerlijk bij weg kunt dromen.

 

In overleg masseer ik het hele lichaam of beperk mij tot bijvoorbeeld de nek, schouders en rug. Net waar jij behoefte aan hebt. Als je wilt, sluit ik de massage af met een hoofd- en gezichtsmassage voor nog meer ontspanning.

 

 

Voor de ontspanningsmassage maak ik gebruik van amandelolie. Deze 100% natuurlijke olie is rijk aan vitamine A en E. De amandelolie is een van de meest waardevolle oliën voor de huid. De amandelolie wordt door mij vooraf verwarmd voor nog meer ontspanning.

 

Ben je bekend met een notenallergie? Geef dat aan bij het maken van jouw reservering!
In dat geval maak ik voor de ontspanningsmassage gebruik van druivenpitolie. Druivenpitolie is een 100% natuurlijke olie en is rijk aan vitamine E en omega-6 vetzuren. Dat maakt deze massageolie waardevol voor de verzorging van de huid.

 

Zowel de amandelolie als de druivenpitolie zijn 100% natuurlijk, dus zónder kunstmatige (geur)stoffen! Deze natuurlijke oliën bevorderen de doorbloeding van de huid. En na jouw ontspanningsmassage voelt je huid soepel en zacht aan.

 

Echt ontspannen heeft tijd nodig, daarom kun je een ontspanningsmassage boeken vanaf 45 minuten tot 60 of 90 minuten.

 

In vergelijking met de tarieven van wellnessresorts zijn mijn tarieven zeer scherp! Maak nu een afspraak of neem contact op indien je nog meer informatie wilt.

 

Boek nu hieronder jouw moment van heerlijke ontspanning!

 

 

 

Laden...

 

 

Massagebon