Ontspanningsmassage

Even een moment geheel voor jezelf. Kies voor een full body ontspanningsmassage. Of een ontspannende nek, schouders en rugmassage. Net waar jij behoefte aan hebt. Als je wilt, sluit ik de massage af met een hoofd- en gezichtsmassage voor nog meer ontspanning.

 

Even een moment geheel voor jezelf. Kies voor een full body ontspanningsmassage.

 

Amandel- of druivenpitolie

Voor de ontspanningsmassage maak ik gebruik van amandelolie. Deze 100% natuurlijke olie is rijk aan vitamine A en E. De amandelolie is een van de meest waardevolle oliën voor de huid. Ik verwarm de amandelolie vooraf voor nog meer ontspanning.

 

Ben je bekend met een notenallergie? Geef dat aan bij het maken van jouw reservering! In dat geval maak ik voor de ontspanningsmassage gebruik van druivenpitolie. Druivenpitolie is een 100% natuurlijke olie en is rijk aan vitamine E en omega-6 vetzuren. Dat maakt deze massageolie waardevol voor de verzorging van de huid.

 

Zowel de amandelolie als de druivenpitolie zijn 100% natuurlijk, dus zónder kunstmatige (geur)stoffen! Deze natuurlijke oliën bevorderen de doorbloeding van de huid. En na jouw ontspanningsmassage voelt je huid soepel en zacht aan.

 

Massagebon