Over mij

Passie

Masseren is mijn passie. Het geeft mij energie en voldoening om iemand een geweldige massage-ervaring te geven en pijnklachten te behandelen. Ik werk graag een-op-een met mijn cliënten, de mens achter de pijnklachten is minstens zo belangrijk als de pijnklacht zelf.

 

Naast mijn eigen praktijk maak ik onderdeel uit van de medische staf bij voetbalvereniging CVV De Jodan Boys in Gouda

over mij martijn Pieters

Specialist

Ik ben NGS-gecertificeerd sportmasseur en ESPO-gecertificeerd (sport)massagetherapeut. Met een unieke combinatie van huid- en massagetechnieken en sportmanipulatie bied ik een complete behandeling en geef ik je lichaam precies wat het nodig heeft om te herstellen.

 

Doe wat je zegt

Ik ben van mening dat massage onderdeel is van een gezonde levensstijl. Daarom laat ik mij zelf ook maandelijks behandelen door een collega-massagetherapeut met dezelfde behandelvisie.
 

Ervaringsdeskundige

Zelf heb ik een aantal moeizame aspecten van ons menselijk bestaan morgen ervaren, waaronder een drepessie. De manier waarop ik hiermee ben omgegaan, heeft mij uiteindelijk tot een krachtiger mens en een betere therapeut gemaakt.
 
Mijn eigen ervaringen gecombineerd met de opleiding tot (sport)massagetherapeut hebben mij laten zien en ervaren hoe nauw lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Het resultaat is een krachtige holistische benadering. Waarbij ik binnen mijn massagetherapie doelgerichte technieken inzet om jouw pijnklachten te verhelpen of te doen verminderen.
 

Holistische benadering

In mijn therapiebehandelingen ga ik uit van die samenhang tussen lichaam, geest en omgeving. Ik heb een holistische benadering en geloof in het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Daarom heb ik oog en oor voor jouw lichamelijke, geestelijke en sociale aspecten. Ik laat je bewust worden van storende elementen als stress, spanningen en emoties. Met mijn ervaring als sport- en massagetherapeut help ik het herstelvermogen van je lichaam te optimaliseren zodat lichamelijke pijnklachten verholpen worden.

Opleidingen en competenties

 

  • Diploma Sportmassage (Welness Instituut, N.G.S.)                  
  • Massage- / Sporttherapie (IVS Opleidingen, ESPO)                   
  • Sportmanipulatie (A. Mulder P.T.-D.C. chiropractor)
  • Coaching voor masseurs en massagetherapeuten (Positive Touch)
  • Lichaamsgericht coachen (Positive Touch)
  • Reanimatie/AED

 

Privé

Als Brabander woon ik sinds 2015 in Gouda. Samen met mijn lieve vrouw Maja, zoon Tom en onze hond Bikkel. Uit mijn eerste huwelijk heb ik drie volwassen kinderen, Noortje, Bram en Pim.