Over mij

Graag stel ik mijzelf aan je voor; mijn naam is Martijn. Door de uitdagingen, ontwikkelingen en overwinningen die ik als mens heb ervaren, kan ik jou op een toegewijde en betrokken manier helpen. Zelf heb ik namelijk moeizame aspecten van ons menselijk bestaan mogen ervaren, waaronder een depressie. Ik ben dus ervaringsdeskundige. De manier waarop ik hiermee ben omgegaan, heeft mij uiteindelijk tot een krachtiger mens en een betere therapeut gemaakt.
 
Mijn eigen ervaringen gecombineerd met de opleiding tot (sport)massagetherapeut hebben mij laten zien en ervaren hoe nauw lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Het resultaat is een krachtige holistische aanpak, waarbij ik binnen mijn (sport)massagetherapie doelgerichte technieken inzet om jouw pijnklachten te verhelpen of te doen verminderen.
 

Holistische benadering

In mijn therapiebehandelingen ga ik uit van die samenhang tussen lichaam, geest en omgeving. Ik heb een holistische benadering en geloof in het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Daarom heb ik oog en oor voor jouw lichamelijke, geestelijke en sociale aspecten. Ik laat je bewust worden van storende elementen als stress, spanningen en emoties. Met mijn ervaring als sport- en massagetherapeut help ik het herstelvermogen van je lichaam te optimaliseren zodat lichamelijke pijnklachten verholpen worden.
 

Opleidingen

  • Diploma Sportmassage (Welness Instituut, N.G.S.)                  
  • Massage- / Sporttherapie (IVS Opleidingen, ESPO)                   
  • Sportmanipulatie (A. Mulder P.T.-D.C. chiropractor)
  • Coaching voor masseurs en massagetherapeuten (Positive Touch)
  • Lichaamsgericht coachen (Positive Touch)

 

Privé

Als Brabander woon ik sinds 2015 in Gouda. Samen met mijn lieve vrouw Maja, zoon Tom en onze hond Bikkel. Uit mijn eerste huwelijk heb ik drie volwassen kinderen, Noortje, Bram en Pim.

 

Martijn Pieters (sport)massagetherapeut Gouda