Reviews

Wat zeggen mijn klanten over mij? 

Hieronder lees je de laatste 6 reviews van mijn klanten. Op Google Mijn Bedrijfpagina van Massagetherapie Pieters in Gouda vind je alle reviews. 

 

Wat vind jij? 

Wil je zelf een review achterlaten? Dat kan, graag zelfs! Jouw mening is waardevol voor mij. Doe dat op de Google Mijn Bedrijf-pagina van Massagetherapie Pieters.

Massagetherapie Pieters IconMassagetherapie Pieters

Sportlaan 8, Gouda

4,9 17 reviews

 • Avatar Marycke van Swieten ★★★★★ 4 maanden geleden
  Al jarenlang pijnlijke en stijve benen, al diverse fysiotherapeuten bezocht. Martijn heeft heel goed geholpen, goede en fijne massages, hij legt goed uit wat hij doet. Na 6 behandelingen loop ik weer pijnvrij. Ik kan dit iedereen aanraden! Hele vriendelijke en deskundige man.
 • Avatar Wouter Spee ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik kom inmiddels een halfjaar bij Dhr Pieters. Alvorens de massage te starten wordt een gesprek gevoerd met eventuele aandachtsgebieden zodat de massage doeltreffend uitgevoerd wordt. Daarnaast loop je naar buiten met het gevoel dat er echt iets gebeurd is ipv alleen wat aaien. De praktijk is goed bereikbaar en ik kan een ieder dhr Pieters aanbevelen.
 • Avatar Danietsja Pols ★★★★★ 6 maanden geleden
  Was een fijne ervaring! Zeer aardige man en weet precies wat hij doet zeker een aanrader:)
 • Avatar Marjolein Groenendijk ★★★★★ een jaar geleden
  Bij massage salon Pieters heerst een ontspannen en relaxte sfeer. Martijn stelt vooraf vragen, zodat hij de massage geheel op maat kan geven. Ik kan vaak moeilijk ontspannen tijdens een massage maar bij hem is dat helemaal gelukt. Ik kom zeker bij hem terug!
 • Avatar Colan Coaching ★★★★ een jaar geleden
  Nu een paar keer bij Martijn Pieters geweest voor een massage, even heerlijk ontspannen. Martijn is een prettig persoon waarbij ik me direct op mijn gemak voelde, wat zeker positief werkt bij een ontspanningsmassage. Hij heeft een fijne manier van masseren, ik ben altijd helemaal ontspannen als ik bij hem van de tafel af kom. Zeker een aanrader.
 • Avatar Iris Besse ★★★★★ een jaar geleden
  Ik volg nu al een aantal maanden massagetherapie bij Pieters en dat bevalt me heel goed. De intake was grondig en uitgebreid. De behandelruimte is ruim, schoon en strak ingericht en dat vind ik zelf heel prettig. In de behandelingen zelf speelt Martijn Pieters goed in op wat er op dat moment nodig is voor mij. Ik ervaar zijn behandelingen als kundig en adequaat. Als je op zoek bent naar een professionele masseur met een holistische aanpak dan kan ik Martijn Pieters echt aanbevelen.
 • Avatar Angele Van Der Meulen ★★★★★ een jaar geleden
  Relaxte masseur en zeer effectief. Luistert goed naar je klachten. Top!
 • Avatar Loes van Lith ★★★★★ een jaar geleden
  Martijn is een kundige masseur/therapeut. Hij stelt vooraf vragen zodat hij gericht te werk kan gaan en legt tussendoor uit wat hij doet en welke effecten zijn technieken kunnen hebben. Ik vond het een prettige ervaring en kan het iedereen aanraden. Ik kom zeker nog eens terug!
 • Avatar Jolanda ★★★★★ een jaar geleden
  Regelmatig heb ik last van nek- en schouderklachten. Oorzaken divers: verkeerde houding met vele thuiswerk, stress en spanning, te weinig beweging tijdens verplichte thuiswerken. Al vaker sportmassages gehad en die hebben zelden resultaat geboekt. Totdat ik bij Martijn terechtkwam. Zowel het gesprek als de bindweefselmassage hebben effect. Ik heb meer bewegingsruimte in mijn nek en minder spanning. Martijn is vriendelijk, deskundig en vraagt door. Zijn massages zijn stevig, soms beurs gevoel na afloop, maar dat is snel weg en daarna voelt het een stuk relaxer aan. Ik ben erg blij dat ik deze massagepraktijk heb gevonden.
 • Avatar Arnaud de Beer ★★★★★ een jaar geleden
  Vandaag mijn eerste behandeling, Martijn komt rustig en professioneel over, in de praktijk is het netjes en schoon, goede behandeling en duidelijke uitleg. Het maken van de afspraak gaat eenvoudig via de site en word bevestigt met een mail. Zeker voor herhaling vatbaar.