Reviews

Wat zeggen mijn klanten over mij?


Hieronder lees je de Google reviews van mijn klanten. Op 
Google Mijn Bedrijfpagina van Massagetherapie Pieters in Gouda vind je alle reviews. 

 

Wat vind jij?

Wil je zelf een review achterlaten? Dat kan, graag zelfs! Jouw mening is waardevol voor mij. Doe dat op de Google Mijn Bedrijf-pagina van Massagetherapie Pieters.


Afspraak maken?

Wil je na het lezen van deze reviews een afspraak maken? Klik op Massage boeken en boek jouw massage eenvoudig in mijn online agenda.

Massagetherapie Pieters IconMassagetherapie Pieters

Sportlaan 8, Gouda

4,9 27 reviews

 • Avatar Robert-Jan Hoogerwerf ★★★★★ een jaar geleden
  Martijn is een prettige relaxte masseur bij wie je je meteen op je gemak voelt. De ruimte en de materialen zijn prima en comfortabel. De handen van Martijn zijn geweldig. De organisatie is snel en flexibel. Een echte aanrader voor heerlijke ontspannende massages
 • Avatar Colan Coaching ★★★★ 3 jaar geleden
  Nu een paar keer bij Martijn Pieters geweest voor een massage, even heerlijk ontspannen. Martijn is een prettig persoon waarbij ik me direct op mijn gemak voelde, wat zeker positief werkt bij een ontspanningsmassage. Hij heeft een fijne manier van masseren, ik ben altijd helemaal ontspannen als ik bij hem van de tafel af kom. Zeker een aanrader.
 • Avatar Bas Bakker ★★★★ 2 jaar geleden
  Martijn is een fijn persoon die goed luistert naar je klachten en daar goed op inspeelt. Hij is betrokken en doet zijn werk goed. Had last van nek en rugpijn. Na een aantal massages en een sportmanipulatie was dit zo goed als weg. Top!
 • Avatar Barbara Vanhuffelen ★★★★★ een jaar geleden
  Ik had last van een frozen shoulder. Diverse andere therapieen geprobeerd met weinig resultaat. Massagetherapie Pieterse was mijn laatste optie. Na meerdere behandelingen is deze blessure verleden tijd. Had ik maar gelijk hier naartoe gegaan. Ik beveel ieder deze massagesalon aan.
 • Avatar Bianca Zijlstra ★★★★★ een jaar geleden
  Met klachten van heup en nek naar Martijn gegaan en hij had al snel in de gaten wat er aan de hand was. Eigenlijk waren de klachten na 1 behandeling al weg! Maar ook voor ontspanning kan je zeker bij hem terecht!
 • Avatar Olaf de Groot ★★★★★ 5 maanden geleden
  Martijn slaagt erin om je op je gemak te stellen en op basis van een scherpe diagnose jouw lijf weer goed te laten functioneren
 • Avatar Angela Prins ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik volg nu maanden massage therapie hier en dat bevalt mij heel goed, Martijn is zeer kundig en professioneel. De praktijk is heel schoon en goed ingericht. Martijn luistert goed en stelt de massage hier op in. Een echte aanrader.
 • Avatar Marycke van Swieten ★★★★★ 3 jaar geleden
  Al jarenlang pijnlijke en stijve benen, al diverse fysiotherapeuten bezocht. Martijn heeft heel goed geholpen, goede en fijne massages, hij legt goed uit wat hij doet. Na 6 behandelingen loop ik weer pijnvrij. Ik kan dit iedereen aanraden! Hele vriendelijke en deskundige man.
 • Avatar Jelle meijer ★★★★★ 9 maanden geleden
  Fijne masseur! Korte wachttijden en dus altijd snel geholpen 🙂
 • Avatar Marjolein Groenendijk ★★★★★ 3 jaar geleden
  Bij massage salon Pieters heerst een ontspannen en relaxte sfeer. Martijn stelt vooraf vragen, zodat hij de massage geheel op maat kan geven. Ik kan vaak moeilijk ontspannen tijdens een massage maar bij hem is dat helemaal gelukt. Ik kom zeker bij hem terug!
 • Avatar Wouter Spee ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik kom inmiddels een halfjaar bij Dhr Pieters. Alvorens de massage te starten wordt een gesprek gevoerd met eventuele aandachtsgebieden zodat de massage doeltreffend uitgevoerd wordt. Daarnaast loop je naar buiten met het gevoel dat er echt iets gebeurd is ipv alleen wat aaien. De praktijk is goed bereikbaar en ik kan een ieder dhr Pieters aanbevelen.
 • Avatar Danietsja Pols ★★★★★ 3 jaar geleden
  Was een fijne ervaring! Zeer aardige man en weet precies wat hij doet zeker een aanrader:)
 • Avatar Iris Besse ★★★★★ 4 jaar geleden
  Ik volg nu al een aantal maanden massagetherapie bij Pieters en dat bevalt me heel goed. De intake was grondig en uitgebreid. De behandelruimte is ruim, schoon en strak ingericht en dat vind ik zelf heel prettig. In de behandelingen zelf speelt Martijn Pieters goed in op wat er op dat moment nodig is voor mij. Ik ervaar zijn behandelingen als kundig en adequaat. Als je op zoek bent naar een professionele masseur met een holistische aanpak dan kan ik Martijn Pieters echt aanbevelen.
 • Avatar Angele Van Der Meulen ★★★★★ 4 jaar geleden
  Relaxte masseur en zeer effectief. Luistert goed naar je klachten. Top!
 • Avatar Loes van Lith ★★★★★ 4 jaar geleden
  Martijn is een kundige masseur/therapeut. Hij stelt vooraf vragen zodat hij gericht te werk kan gaan en legt tussendoor uit wat hij doet en welke effecten zijn technieken kunnen hebben. Ik vond het een prettige ervaring en kan het iedereen aanraden. Ik kom zeker nog eens terug!
 • Avatar Jolanda ★★★★★ 4 jaar geleden
  Regelmatig heb ik last van nek- en schouderklachten. Oorzaken divers: verkeerde houding met vele thuiswerk, stress en spanning, te weinig beweging tijdens verplichte thuiswerken. Al vaker sportmassages gehad en die hebben zelden resultaat geboekt. Totdat ik bij Martijn terechtkwam. Zowel het gesprek als de bindweefselmassage hebben effect. Ik heb meer bewegingsruimte in mijn nek en minder spanning. Martijn is vriendelijk, deskundig en vraagt door. Zijn massages zijn stevig, soms beurs gevoel na afloop, maar dat is snel weg en daarna voelt het een stuk relaxer aan. Ik ben erg blij dat ik deze massagepraktijk heb gevonden.
 • Avatar Arnaud de Beer ★★★★★ 4 jaar geleden
  Vandaag mijn eerste behandeling, Martijn komt rustig en professioneel over, in de praktijk is het netjes en schoon, goede behandeling en duidelijke uitleg. Het maken van de afspraak gaat eenvoudig via de site en word bevestigt met een mail. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Avatar Mirjam van Eijnsbergen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Martijn is een rustige man, die goed naar je klachten luistert. Na een enorm drukke periode had mijn lichaam en geest echt ontspanning nodig. Ook had ik last van mijn kuiten. De behandeling was zeer goed en ik kwam relaxed en herboren van tafel af. Pijnlijke kuiten zijn over . Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt.
 • Avatar Marilyn Slingerland ★★★★★ 3 jaar geleden
  Na 8 weken thuiswerken kon ik wel een massage gebruiken. Martijn heeft goed geluisterd naar mijn klachten. Na de massage voelde ik mij weer als herboren.
 • Avatar ralph verhoeks ★★★★★ 3 jaar geleden
  Topmassage! Martijn weet wat hij doet en is vakkundig. Kom hier zelf voor sportmassage en is een erg goede keuze!
 • Avatar jessica de heus ★★★★★ 3 jaar geleden
  Mooie combinatie van ontspanning en effectieve behandeling. Fijne rustige ontspannen sfeer.
 • Avatar Neil Turner ★★★★★ een jaar geleden
  Martijn helped me with a hip and back issue whilst I was travelling from the UK and staying in Gouda. He was thorough, friendly and professional. Highly recommend!(Vertaald door Google)Martijn heeft me geholpen met een heup- en rugprobleem terwijl ik op reis was vanuit het VK en in Gouda verbleef. Hij was grondig, vriendelijk en professioneel. Sterk aanbevelen!
 • Avatar Tom Pieters ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Hans van Schie ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Avatar Nova Hogenkamp ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Jeannette Kortland ★★★★★ een jaar geleden