Sportmassage

Train je hard om grote sportprestaties te leveren? Naast het trainen kun je meer doen om je lijf in conditie te brengen. Door regelmatig een sportmassage te nemen, hou je je spieren soepel en fit. Ook herstelt je lichaam sneller van de geleverde inspanning.

 

Een sportmassage is trouwens ook heel goed voor je lichaam als je niet regelmatig sport, als onderdeel van een gezonde leefstijl. Je kunt kiezen voor een full body sportmassage of een sportmassage van je nek, schouders en rug.

 

Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters.Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters.

 

Soepele spieren met sportmassage

 

Door verschillende behandeltechnieken en massagetechnieken op sportmassage-intensiteit te combineren, stimuleer ik je spieren, bindweefsel en zenuwstelsel. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren en het omliggende weefsel, waardoor je lichaam optimaal kan herstellen. Het resultaat: fitte en soepele spieren. Heb je een pijnklachten of blessure? Dan is een therapeutische massage nodig om je klachten te behandelen.

 

Sportmassage voor na het sporten

 

Neem je een sportmassage voor het sporten? Met een activerende sportmassage bereid ik je lichaam voor op wat komen gaat. De sportmassage zorgt voor de juiste spierspanning om te pieken. In combinatie met een goede warming-up helpt dit ook blessures en spierpijn te voorkomen.

 

Na het sporten helpt een herstelbevorderende sportmassage het vocht en de afvalstoffen uit je spieren te krijgen. Dat zorgt voor een sneller herstel van je spieren en eventuele blessures en vermindert je vermoeidheid.

 

Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters.

 

Sportmassage boeken

Boek een sportmassage in mijn praktijk in Gouda of neem contact op voor meer informatie, bijvoorbeeld over de rittenkaart met korting.

 

Laden...