Massagetherapie

Massagetherapie: therapeutische massage bij pijnklachten

 

Een unieke behandelwijze met massage, huidtechnieken en sportmanipulatie. Pijnklachten kunnen allerlei oorzaken hebben. Soms is het heel helder waar de pijn vandaan komt, bijvoorbeeld bij een sportblessure. Vaak is de oorzaak minder duidelijk. Spanning, stress of emoties kunnen dan de boosdoener zijn.

Ik achterhaal welke factoren je herstel belemmeren, bespreek die met je en zet de combinatie van behandelingen in waar jouw lichaam het meeste baat bij heeft. Therapeutische massage, eventueel samen met sportmanipulatie, is een goede aanvulling op fysiotherapie als je pijnklachten hebt, of zelfs een alternatief.

 

Klachtenvrij bewegen - optimaal herstel bij (onbegrepen) pijnklachten.therapeutische massage bij pijnklachten.

 

Wanneer helpt massagetherapie?

 

Therapeutische massage helpt bij pijnklachten die veroorzaakt zijn door een sportblessure, of door onduidelijke oorzaken. Boek een therapeutische massage als je bijvoorbeeld last hebt van:

 

  • rugklachten (hernia, spit, lage rugpijn, uitstralingspijn)
  • nekklachten (stijve nek, nekpijn, whiplash, hoofdpijn)
  • schouderklachten (frozen shoulder, schouderpijn, uitstralingspijn)
  • armklachten (tenniselleboog, tintelende vingers, carpaletunnelsyndroom)
  • beenklachten (zweepslag, hielspoor, kniepijn, hamstring- en liesklachten)

 

Ook is therapeutische massage een perfecte massage voor onderhoud en preventie. Veel mensen kiezen er daarom voor om zich regelmatig te laten masseren als onderdeel van een gezonde leefstijl. Informeer gerust naar de mogelijkheden om maandelijks gemasseerd te worden. Zie ook bij tarieven de kosten van de Knipkaart Preventieve Zorg.

 

Therapeutische massage en sportmanipulatie

 

Ik bied verschillende behandelingen bij pijnklachten. De meest complete behandeling is een combinatie van therapeutische massage en sportmanipulatie. Maar je kunt ook kiezen voor therapeutische massage zonder sportmanipulatie. Dan maak ik gebruik van mobilisaties van de wervelkolom en gewrichten. Tijdens de behandeling bespreken we wat voor jou de beste optie is. Tot slot kun je ook een behandeling sportmanipulatie zonder massage boeken. De sportmanipulatie geef ik op een chiropractie behandeltafel.

 

Samenvattend:

 

  • massagetherapie mét sportmanipulatie: de meest complete en effectieve behandeling!
  • massagetherapie zonder sportmanipulatie
  • sportmanipulatie

 

Klachtenvrij bewegen - optimaal herstel bij (onbegrepen) pijnklachten.massagetherapie bij pijnklachten met holistische benadering.

 

Balans herstellen met sportmanipulatie en huid- en massagetechnieken

 

Heb je last van je spieren of gewrichten, dan is er sprake van disbalans in je lichaam. Daarom focus ik met mijn therapeutische massage niet op de plek die pijn doet, maar kijk ik naar het complete plaatje. Ik luister naar je verhaal, vraag door en leg verbanden. Tijdens de behandeling geef ik vervolgens aandacht aan de wervelkolom, het bindweefsel en de spieren. Ik bevorder het herstelvermogen met huid- en massagetechnieken en neem fixaties in de wervelkolom en gewrichten weg met sportmanipulatie (ook bekend als manuele therapie of ‘kraken’). Voor de sportmanipulatie maak ik gebruik van een chiropractie behandeltafel.

 

 

Holistische benadering

 

Ik ben een holistisch therapeut. Dat betekent dat in je behandeling aandacht is voor de samenhang tussen lichaam, geest en omgeving. Naast de fysieke behandeling van massage en sportmanipulatie help ik je bewust te worden van herstel belemmerende elementen zoals stress, spanningen en emoties.

 

Behandeling massagetherapie boeken

 

Boek een therapeutische massage of behandeling sportmanipulatie in mijn praktijk in Gouda of neem contact op voor meer informatie.

 

Laden...