Herstellen van de feestdagen

pijnklachten

Herstellen van de feestdagen doe je bij Massagetherapie Pieters!

 

Veel mensen ervaren de feestdagen als stressvol. 
Mensen kunnen niet goed tegen veranderingen. Met alle vrije dagen, wordt het ritme van het dagelijkse leven onderbroken en dat geeft spanningen. Daarnaast nemen we een heleboel verplichtingen op ons. Er moet een feestelijke maaltijd op tafel komen. Terwijl je niet zo’n ster in de keuken bent of er ronduit een hekel aan hebt.

 

En dan is er het familiebezoek. Kerst is tenslotte bedoeld om samen gezellig met de familie te zijn. Je ouders, broer(s) en/of zus(sen).

 

Ieder heeft zijn eigen verleden en daarin speelt familie, het gezin waar je uit komt, een belangrijke rol. Misschien ervaar je emoties, pijn uit het verleden. Of spelen er oude patronen die jij vroeger hebt ontwikkeld, maar nu niet meer behulpzaam zijn.

 

En al die emoties gaan ook in jouw lijf zitten. Pijnlijke schouders, stijve nek, hoofdpijn, pijnlijke onderrug. Of een verminderde weerstand, eczeem, korstjes in de neus, vermoeidheid, slechter slapen of sneller last van een verkoudheid.

 

Ook ik ervaar die pijn en stress met de feestdagen.

 

Als ervaringsdeskundige weet ik dat de oplossing bij die pijn ligt. Daar waar je eigenlijk niet naartoe wilt gaan. Het helpt om de emoties en pijn toe te laten. Voor jezelf toe te staan dat het nare gevoel er even mag zijn. Dat je even stil staat bij jouw pijn. Misschien een klein begin van acceptatie dat die pijn er is en mag zijn. Een moment van compassie met jezelf.

 

Dat is makkelijk gezegd, maar zeker niet makkelijk om te doen! Maar je kunt het wel!!

 

Ik wil je graag helpen bij jouw herstel van de feestdagen!

 

Voor én tijdens de behandeling massagetherapie maak ik jouw pijn bespreekbaar. Als je de oorzaak niet kent, kunnen we samen op zoek gaan naar die oorzaak. Let wel, niets moet!

 

Op de behandeltafel zal ik die gebieden aanpakken die aandacht nodig hebben. Daarbij werk ik vanuit de wervelkolom. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken en heb oprechte interesse in jou en jouw verhaal.

 

Wil jij ook herstellen van de feestdagen? Maak nu eenvoudig een afspraak bij mij. Geef om jezelf je bent het waard!!

 

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten!

Martijn Pieters