Massagetherapie Pieters bestaat 1 jaar!

1 jaar massagetherapie pieters
Massagetherapie Pieters bestaat 1 jaar!

 

Op 2 april 2019 heb ik mijn praktijk ingeschreven bij die Kamer van Koophandel en mocht ik mijn eerste cliënten ontvangen.

 

Ik ben trots op wat ik in het afgelopen jaar heb opgebouwd. Van een aangename en ontspannen praktijkruimte, Facebook pagina tot een mooie en informatieve website. Maar ik ben vooral dankbaar dat ik vele cliënten heb mogen behandelen. Dankbaar voor jouw vertrouwen in mij!

 

Ik had natuurlijk niet verwacht dat met het vieren van het 1-jarig bestaan, mijn massagepraktijk inmiddels 3 weken gesloten zou zijn. Door het COVID-19 virus is het vooralsnog niet mogelijk om mijn werkzaamheden uit te oefenen. Het is niet anders. Net als velen zal ik met deze situatie moeten omgaan.

 

Dat betekent niet dat ik stil zit! Ik ben druk bezig met het opzetten van nieuwe behandelingen, rittenkaarten en een cadeaubon en nog veel meer leuke ideeën.

 

Massagetherapie Pieters bestaat 1 jaar! Ik had graag mijn verjaardag met jou willen vieren. Want wie jarig is trakteert. Zodra ik deur van mijn praktijk weer mag openen, ben jij de eerste die dat hoort!

 

Tot die tijd, blijf gezond en let op elkaar!

Martijn