Samenwerking met Treatwell

Samenwerking met Treatwell

 

Massagetherapie Pieters is een samenwerking aangegaan met Treatwell.

 

Ik heb ervoor gekozen om een samenwerking met Treatwell aan te gaan.Treatwell is Europa’s grootste boekingsplatform voor massage behandelingen. Naast mijn eigen website, is dit een slimme en makkelijke manier om een massage behandeling bij Massagetherapie Pieters te boeken.

 

Deze samenwerking met Treatwell levert ook voordelen op voor mijn cliënten!

 

Enkele voordelen voor jou:

  • Naast mijn website nu ook eenvoudig boeken via de Treatwell website én de Treatwell App.
  • Makkelijk en snel jouw afspraak beheren en verzetten.
  • Méér betaalmogelijkheden. Betaal je behandeling vooraf met iDeal, creditcard of PayPal.
  • Boek 24/7 vanuit je bed of onderweg.

 

Naast de voordelen voor jou als klant hoop ik dat de samenwerking met Treatwell tot meer (online) zichtbaarheid zal leiden. Zodat meer mensen mijn praktijk en mijn behandelingen en massages zullen ontdekken en ervaren.

 

Voordelen Treatwell App

Tegenwoordig wordt er steeds meer online en met name mobiel geboekt. Juist daar zit het het grote voordeel van de samenwerking met Treatwell voor mijn cliënten. Met de Treatwell app kan je namelijk heel eenvoudig en snel jouw massage behandeling boeken. Wil je opnieuw bij mij een massage behandeling boeken? Met de Treatwell App heb je in een paar kliks jouw nieuwe afspraak geboekt.

 

 

Download de Treatwell app en zet mijn praktijk in je favorieten!

 

Download in de App StoreOntdek het op Google Play