Website van Massagetherapie Pieters is live!Goed nieuws! De website van Massagetherapie Pieters is live! Neem snel een kijkje en lees alles wat je wilt weten over  massagetherapie, ontspanningsmassage, sporttherapie en sportmassage.

 

Natuurlijk vind je hier ook informatie over mij en mijn behandelvisie en lees je een succesverhaal van een van mijn cliënten!

 

Afspraak maken
Nu de website van Massagetherapie Pieters live is, maak je eenvoudig jouw  afspraak online en kies je een datum en tijdstip die jou uitkomt! Ben je eerst benieuwd naar mijn tarieven? Ook die staan online.

 

Vind je het prettiger om te bellen of een bericht te sturen via WhatsApp? Je kunt mij bereiken op 06-51 36 04 24.

 

Graag bedank ik Sannidee voor de creatieve input en de mooie foto’s en Hendriks Webdesign voor het bouwen van de website. De samenwerking was goed en dankzij korte lijnen werden zaken snel opgepakt. Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden en trots ben op het resultaat.

 

Ik hoop dat jij als cliënt een afspraak bij mij wilt maken. Heb je na het lezen van mijn website eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op!